Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο iposter.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους. Συμφωνώ

Σχετικά με εμάς

Δραστηροποιούμαστε στο χώρο των γραφικών τεχνών και συγκεκριμένα στις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων από το 2001.

Έχoντας τόσα χρόνια αποκτήσει την εμπειρία στις ψηφιακές εκτυπώσεις, παράγουμε προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της προβολής και της διακόσμησης. Έτσι επιλέξαμε να τα διαθέσουμε και στην λιανική αγορά μέσα από ένα διαδικτυακό κατάστημα το iPoster.gr το οποίο ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και στις απαιτήσεις σας.

Το iPoster.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που ανήκει στην επιχείρηση με επωνυμία Κουκάς Ιωαν. Δημήτριος με έδρα τους Αγίους Αναργύρους Αττικής στην οδό Κύπρου 36 με ΑΦΜ ................. ΔΟΥ Aγίων Αναργύρων, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίαςinfo@iposter.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 210-2634072.

Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε κατά το μέγιστο δυνατόν.