Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο iposter.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους. Συμφωνώ

Σχετικά με εμάς

Δραστηροποιούμαστε στο χώρο των γραφικών τεχνών και συγκεκριμένα στις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων από το 2001.

Έχoντας τόσα χρόνια αποκτήσει την εμπειρία στις ψηφιακές εκτυπώσεις, παράγουμε προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της προβολής και της διακόσμησης. Έτσι επιλέξαμε να τα διαθέσουμε και στην λιανική αγορά μέσα από ένα διαδικτυακό κατάστημα το iPoster.gr το οποίο ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και στις απαιτήσεις σας.

Το iPoster.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που ανήκει στην επιχείρηση με επωνυμία Κουκάς Ιωαν. Δημήτριος με έδρα τους Αγίους Αναργύρους Αττικής στην οδό Κύπρου 36 με ΑΦΜ ................. ΔΟΥ Aγίων Αναργύρων, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίαςinfo@iposter.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 210-2634072.

Στο e-shop μας θα βρείτε χιλιάδες θέματα από διάφορους ξένους οίκους καθώς και από την πιο γνωστή εκδοτική εταιρεία στην Αμερική WILD APPLE με 35.000 θέματα που πιστεύουμε ότι θα σας ενθουσιάσουν.

Στο φυσικό μας κατάστημα διαθέτουμε και κορνίζες διαφόρων τύπων που μπορούν να πλαισιώσουν το αγαπημένο σας θέμα.

Κάποιο Θέμα που θα δείτε στο e-shop μας ίσως το βρείτε αλλού σε πιο ελκυστική τιμή και προτιμήσετε να το αγοράσετε από εκεί.
Έχετε όμως σκεφθεί αν θα έχει την ποιότητα που περιμένετε και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας;
Το κάθε κατάστημα προσφέρει διαφορετική ποιότητα η οποία βασίζεται στον τρόπο παραγωγής, στα υλικά που χρησιμοποιεί, τα μηχανήματα που διαθέτει, την ικανότητα και εμπειρία του προσωπικού, στην ευκρίνεια του ψηφιακού αρχείου του θέματος που διαθέτει και το πιο σημαντικό στο μεράκι για αυτό που κάνει.
Εμείς σας εγγυόμαστε ότι θα πάρετε το σωστό αποτέλεσμα στην μέγιστη ποιότητα.

Για να δείτε από κοντά την ποιότητα μας μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα Κύπρου 36 Άγιοι Ανάργυροι τκ. 13561 και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας.

Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε κατά το μέγιστο δυνατόν.